Als je moeder bent en een baan hebt dan is het soms lastig om alle ballen hoog te houden. Je voelt je vaak moe of gestresst. Je doet ontzettend je best en toch heb je het gevoel dat je tekortschiet. Je hebt een schuldgevoel tegenover je kinderen, je baas, je partner, vrienden of familie. Je hebt nooit tijd genoeg. Soms ben je bang dat het leven in een sneltreinvaart aan je voorbijgaat en dat je niet genoeg geniet van al het moois dat er nu is.

Je verlangt zo naar wat meer rust en energie.

Coaching kan je heel goed helpen om je beter te voelen. Om weer met plezier alles aan te pakken. Om de balans te vinden. Om keuzes te maken. Om je hart te volgen. Om rust en helderheid te vinden in je hoofd en in je huis.

Zodat je:

  • beter keuzes kunt maken en weet wat jij wilt
  • meer tijd hebt voor jezelf en andere dingen die je belangrijk vindt
  • met meer energie en zin naar je werk gaat
  • meer echte aandacht hebt voor je gezin.

Ik wil je graag helpen!

In vier tot zes gesprekken kan er veel veranderen. Je gaat inzien wat je wilt, wat je in de weg staat, en hoe je kunt komen waar je wilt zijn.

Coaching is een prettige, praktische en effectieve manier om iets te veranderen in je leven. Ik ben een gecertificeerd coach en begrijp als werkende moeder goed wat er lastig is. Ik begeleid je graag – professioneel en met aandacht, empathisch en effectief, met licht en luchtigheid. Als je ver weg woont kunnen we ook skypen en/of mailen.

Mail me gerust voor meer informatie of een telefonisch kennismakingsgesprek.

Janet van Dijk Coaching

Kasteel Endegeest, Oegstgeest

info@janetvandijk.nl

06-46602737