Coaching

50 – THE BEST IS YET TO COME

En dan ineens ben je (bijna) 50. Of een vijftiger.
Wijsheid komt met de jaren, zeggen ze. Maar soms valt dat een beetje tegen. Je kunt je nog net zo onzeker voelen als toen je 15 was. Je weet soms niet goed de balans te vinden tussen druk bezig zijn en rust vinden. Je hoofd loopt dan over, net als je agenda. Het voelt alsof je al je hele leven voor iedereen zorgt, maar niet voor jezelf. Je zou werktechnisch gezien nog best een andere kant op willen. Je zou dingen willen veranderen in de relatie met je partner, met je familie, met jezelf. Je zou meer toe willen komen aan de belangrijke taken op je werk of assertiever willen zijn.

Vlak voor mijn vijftigste heb ik mijn leven drastisch omgegooid door mijn baan op te zeggen bij het bedrijf waar ik 27 jaar in vaste dienst had gewerkt, als journalist en leidinggevende. Een plan B had ik nog niet. Ik liep tegen zo’n beetje alles aan waar je tegenaan kunt lopen.

Toen gaf ik mezelf een cadeau, een intensieve coachopleiding waarin je leert hoe je moet coachen en waarin je zelf ook wordt gecoacht. Hoe verhelderend was dat, en hoe prettig en effectief. Het leverde inzichten en stappen op die ik iedereen zou gunnen. Het was het mooiste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven.

Wat gun jij jezelf?
Hoe zou het zijn als je meer rust hebt in je huis, op je werk, in je hoofd? Om toch nog die mooie carrierestap te maken, of om je hart te volgen? Hoe ziet je leven eruit als je af bent van die dingen waar je al jaren tegenaan loopt? Gun jij jezelf meer zelfvertrouwen, een betere relatie met anderen, met jezelf? Gun je jezelf waardevolle inzichten en echte stappen om mooie doelen te bereiken?

En dan ineens ben je 50. Of een vijftiger.
The best is yet to come.

Coaching is een prettige en effectieve manier om iets in je leven te veranderen. Ik coach empathisch, nuchter en doelgericht. Een coachingstraject bestaat meestal uit vijf of zes gesprekken van maximaal anderhalf uur. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis. De gesprekken zijn in Kasteel Endegeest in Oegstgeest, maar ergens anders kan ook.