Ik wil ze niet uitnodigen

party-1435357-639x424

Lieve Mona Lisa,

Over een paar maanden geef ik een feest omdat ik veertig word. Ik heb geen zin om mijn schoonfamilie uit te nodigen. Er is geen enkele band tussen ons. Ze passen ook niet bij mijn vrienden en praten nooit met mijn familie. Mijn schoonmoeder laat vaak blijken dat ze me niet goed genoeg vindt voor haar zoon. Kan ik het maken om ze niet uit te nodigen?

Beste bijna jarige,

Natuurlijk kun je ze niet uitnodigen. Het is tenslotte jouw feestje.

Wees vervolgens niet verbaasd of boos als de band met je schoonfamilie nog slechter wordt. Als je man in een spagaat terechtkomt tussen jou en zijn familie. Als je schoonmoeder nog meer laat blijken dat ze je niet goed genoeg vindt voor haar zoon.

Ik wens je een fijne verjaardag en een gezellig feest.

Met de meeste hoogachting,

Mona Lisa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *