Kaarsjes

IMG_0397

IMG_0397

Jij hebt zorgen. Dat zie ik aan je ogen. O heb je last van hooikoorts, dat had ik gisteren ook een beetje.

Je moet genieten van het leven, doe je dat? Voor je het weet zit je in een verzorgingshuis. Ik heb een vriend van 96 die zit in het verzorgingshuis en die zegt: vorige week reed ik nog op de taxi. Begrijp je? Het leven is zo kort, je moet er van genieten.

Mannen zijn egoisten, vrouwen delven altijd het onderspit. Waarom denk je dat mannen de hele dag bij een voetbalclub hangen, omdat ze geen zin hebben om bij hun vrouw te blijven. En daar lopen ook andere leuke vrouwen rond.

Als je op de droger gaat hangen dan kun je de stekker er weer in doen. Kun je er overheen gaan hangen? Dan moet je eerst ergens op gaan staan, dan geef ik je een tilletje en dan hou ik je vast. Nee, eerst alleen de stekker van de wasmachine. We kijken eerst of die het doet. Dan doen we de stekker van de droger erin.

De wereld zit gek in elkaar. Kijk, jij moet mij nu honderd euro betalen maar het zou toch veel leuker zijn als we nu een potje zouden vrijen? Ik heb al even je lekkere benen gevoeld en aan mijn temperatuur voel ik dat het best leuk zou worden. Je wilt pinnen, ik pak even het apparaat.

De tomtom stuurt je hier over een rotonde die er niet is. Doet jouw tomtom dat ook? Heb je geen tomtom? Als je mijn vrouw wordt, krijg je een tomtom. Dan kom je niets tekort, hoor, bij mij kom je niets tekort.

Je mag me altijd bellen. Ik ben electricien en loodgieter. Maar je mag me ook bellen als je ergens mee zit. Ik geef goede tips. En ik geef ook heel goede massages. Pas heb ik nog een vrouw een massage van vier uur gegeven.

Ik wil nog een ding tegen je zeggen, mag dat. Je hebt hele mooie wenkbrauwen, ik wou dat ik zulke wenkbrauwen had. Maar ze zijn te zwaar. Je moet ze epileren. Dan ben je een prachtige vrouw.

Ik zwaaide even, deed de deur dicht, verwijderde het nummer van de 63-jarige electricien uit mijn telefoon en belde de schoonheidsspecialiste voor een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *