Op Funda zag ik foto’s van ons huis, althans, net zo’n huis. Tussen de woonkamer en de keuken staat in dat huis een kast.
Ons huis is klein en al mijn coachboeken en -spullen zitten in twee dozen die half onder de tafel staan. Omdat ik niet veel talent of geduld of whatever heb voor keurige stapeltjes, puilen die boxen nog wel eens uit. En toen zag ik op Funda dus die goede plek voor een kast.
Balans
Nog geen uur later las ik ergens: als je werkt, wees dan 100 procent bezig met je werk, als je thuis bent, wees dan 100 procent thuis.
Een op de vier mensen heeft problemen met een goede werk-privebalans, bleek uit een ING-onderzoek in 2014. Het lijkt mij dat die 100-procentregel enorm kan helpen. Dan gaat het niet zozeer meer om tijd, maar om aandacht. Vijf minuten tijd of vijf minuten aandacht. Tja.
Ik geloof niet dat ik een kast moet gaan kopen, niet voor in de woonkamer althans.

Ja, ik wil graag jouw tips en adviezen over het schrijven van mijn lezing

Janet van Dijk
Shares

Janet van Dijk

Spreker, coach, en schrijver. Mijn missie is niet dat je altijd gelukkig hoeft te zijn. Wel dat we onszelf meer geluk mogen gunnen. Ik help je om met andere ogen te kijken. Naar jezelf, naar je situatie, naar de ander, naar de relatie tussen jou en anderen. Een frisse blik levert je ontzettend veel op. Zodat je beter kunt omgaan met alledaags gedoe en grotere hindernissen in het leven.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This