Sprekers- en businesscoach

Word spreker, vergroot je impact, verhoog je omzet

Ben jij een ervaren ondernemer of een expert op je vakgebied? En zou je meer impact willen hebben? Wil je groeien met je bedrijf?

Je hebt ervaring, expertise, een visie en een missie. Een boodschap die gehoord mag worden. Een uniek product of een heel waardevolle dienst. Maar soms voelt het alsof jij het best bewaarde geheim bent.

Je voelt dat het tijd is voor een volgende stap. Om echt te gaan staan voor wie jij bent en wat je hebt te bieden. Om de 9 te worden die je allang bent. Maar hoe doe je dat?

Met een goede lezing of presentatie word je gezien als de expert of autoriteit op jouw vakgebied. Een betere marketing zorgt ervoor dat je de beste klanten aantrekt. Een goed aanbod helpt je om meer impact te hebben, om van nog meer waarde te zijn, En om meer omzet te behalen, zonder dat je daar nog harder voor hoeft te  werken.

Jij kunt meer mensen bereiken. Van nog meer waarde zijn.

Verder. Sneller

Misschien voel je al een tijdje dat je zichtbaarder wilt zijn. Lezingen houden en presentaties geven hoort bij je functie of positie. Maar hoe maak je een goede lezing? En hoe word je spreker? En hoe krijg je je marketing op een hoger niveau, zodat je klanten aantrekt die beter bij je passen?

Als je met mij samenwerkt krijg je resultaten die je in je eentje moeilijk kunt behalen. Je komt verder. En je gaat ook sneller.

Wat gaan we doen?

We werken samen aan een goed verhaal dat je overal kunt vertellen. En daarmee leggen we de basis om je marketing op een hoger niveau te brengen, waardoor je een andere groep klanten aanspreekt en aantrekt en meer wordt gezien als een expert.

Wat levert de samenwerking je concreet op?

 • je krijgt veel meer zelfvertrouwen
 • je kunt een lezing geven
 • je weet goed om te gaan met persvragen en media-aandacht
 • je weet hoe je de publiciteit moet zoeken
 • je hebt een betere marketingstrategie
 • je trekt betere klanten aan
 • je hebt een goed aanbod voor deze nieuwe klanten
 • je hebt meer impact
 • je wordt gezien als de expert op jouw vakgebied
 • je haalt een hogere omzet zonder dat je daar harder voor hoeft te werken

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb heel veel ervaring als journalist, ben een hoog opgeleide businesscoach en ik ben zelf spreker. Met mij krijg je ‘the best of more than both worlds‘. Ik geef je praktische tools en help je om met zelfvertrouwen een volgende stap te kunnen zetten. Waardoor jij groeit en waardoor je bedrijf groeit. We schrijven samen een lezing, brengen je marketing op een hoger plan en zorgen voor een beter aanbod. Zo groei je naar een volgend niveau, het niveau waar je al een tijdje aan toe bent.

Ik heb dertig jaar gewerkt als journalist, eindredacteur en leidinggevende van redacties bij dagbladen. Na een carrièreswitch ben ik coach geworden. Ik ben als coach opgeleid tot op Senior Practitioner niveau en volg nu het High Level Businesscoach Certificatieprogramma van Laura Babeliowsky.

Ik geloof erin dat je gelukkig bent als je alle kansen benut die er zijn. Daarom wil ik vooral vrouwen graag helpen om meer zichtbaar te worden. Zodat ze de beste klanten krijgen en meer impact hebben.

Jij loopt je eigen pad, en ik loop naast je. Ik denk met je mee, zie je obstakels, ben je beste supporter en geef je een zetje als het nodig is. Ik ben energiek en creatief, strategisch en een conceptdenker. Vrolijk en optimistisch. (Als je nog meer wilt weten, klik dan hier)

Wil je NU ECHT laten zien wat je kunt betekenen?

Ben je er klaar mee om steeds maar in je eigen schaduw te staan? Wil je niet langer het best bewaarde geheim zijn? Wil je je profileren als expert op jouw vakgebied?

Snak je ernaar om een volgende stap te zetten?

Neem vrijblijvend contact met me op! Boek een strategische call met mij via deze link. Dat levert je vast al wat inzichten op.

PS Dit programma is niet voor jou als je liever niet groeit en er moeite mee hebt om meer geld te gaan verdienen. Als je in je hart toch niet zo ambitieus bent, en het liefst alles houdt zoals het is.

Ik wil groeien

Wat gaan we doen?

In zes maanden tijd word jij meer zichtbaar (online en offline) en groeien jij en je bedrijf naar een nieuw level. Waardoor je meer wordt gezien als de expert op jouw vakgebied. Waardoor je andere klanten aantrekt. En van meer waarde bent. Zodat je hogere prijzen kunt vragen voor je diensten. Meer impact hebt. En meer omzet (en nee, daarvoor hoef je niet harder te werken).

Wat houdt het programma in?

 • We beginnen met een kick off van vier uur om jouw wensen, dromen, missie en plannen in kaart te brengen
 • Samen maken we een supergoede lezing/presentatie die je overal kunt gebruiken
 • Ik help je om je marketing naar een hoger niveau te brengen
 • Je maakt een beter aanbod voor de beste klanten
 • Je krijgt 10 coachgesprekken via Zoom van 45 minuten
 • Tussendoor krijg je online informatie en opdrachten

Ik ben de coach die je aanmoedigt en je een liefdevol zetje geeft als dat nodig is. Ik hou je accountable en help je om over (interne) obstakels en hobbels heen te stappen.

Investering

De investering voor dit programma van zes maanden bedraagt 4997 euro exclusief BTW.

Cadeau voor jou: Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Vraag ze hier aan en je vindt ze in je mailbox.

Met enige regelmaat stuur ik je dan nog meer inspirerende (ja, echt...) tips en adviezen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This