Het verhaal van jouw bedrijf

In vier uur zet je je verhaal (opnieuw) neer

Een oppepper, een doorbraak, heel veel helderheid. Na een strategiesessie van vier uur weet je veel beter wat je doet, wat je wilt, voor wie, hoe en waarom. En je hebt een concreet actieplan, waar je echt mee aan de slag wilt.

Je wilt doorbreken, doorpakken of doorgroeien. Of je hebt gewoon behoefte aan nieuwe impulsen. Een strategiesessie helpt je om je verhaal (opnieuw) duideiljk te krijgen.

Wat levert het je op?

  • Input voor je (nieuwe) website, je presentatie of je lezing
  • Een heldere marketingboodschap
  • Nieuwe energie, (nog) meer inspiratie, goede ideeën om je doelgroep te bereiken
  • Duidelijkheid over je waarom – dat helpt je om daadwerkelijk stappen te zetten
  • Een (vernieuwd) aanbod, dat past bij de klanten met wie jij het liefste werkt en de beste resultaten bereikt
  • Een concreet actieplan waarmee je met energie en enthousiasme ECHT aan de slag gaat

Je kijkt met nieuwe ogen naar jezelf en je bedrijf of praktijk. Dat is niet alleen leuk, het levert je ook heel veel op!

Wat gaan we doen?

We werken vier uur samen in Leiden of op jouw werkplek. Je krijgt een voorbereidingsopdracht en we werken met een programma op maat, aangepast aan jouw doelen en wensen.

Investering

Jouw investering bedraagt 497 euro, ex BTW, inclusief werkboek, koffie en thee. Deze kosten zijn aftrekbaar van de belasting.

Wil je meer?

Een strategiesessie is ook onderdeel van mijn nieuwe halfjaarprogramma voor ondernemers die willen doorbreken met een goed verhaal. First Members betalen daarvoor 1997 euro. En ze krijgen heel veel waarde.

Voor wie is een strategiesessie geschikt?

Voor ondernemers die hun bedrijf of praktijk meteen goed willen opstarten. Die het fijn vinden als iemand anders de vragen stelt waar ze zelf niet opkomen.

Voor ondernemers die een volgende stap willen zetten. Je hebt een nieuw plan, dat je goed in de markt wilt zetten.

Voor ervaren ondernemers die beseffen dat het goed is om af en toe je eigen functioneren en je bedrijf onder de loep te nemen. Doe ik nog wat ik echt wil? Wil ik misschien andere klanten? Hoe bereik ik die? En hoe ziet mijn nieuwe aanbod eruit?

Wil jij een volgende stap zetten? Nieuwe energie, nieuwe doelen, nieuwe ideeën?

Neem vrijblijvend contact met me op! Boek een strategische call met mij via deze link. Dat levert je vast al wat inzichten op.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb heel veel ervaring als journalist, ben een hoog opgeleide businesscoach en ik ben spreker. Met mij krijg je ‘the best of more than both worlds‘. Ik geef je praktische tools en help je om met zelfvertrouwen een volgende stap te kunnen zetten.

Ik heb dertig jaar gewerkt als journalist, eindredacteur en leidinggevende van redacties bij dagbladen. Na een carrièreswitch ben ik coach geworden. Ik ben als coach opgeleid tot op Senior Practitioner niveau en volg nu het High Level Businesscoach Certificatieprogramma van Laura Babeliowsky.

Ik geloof erin dat je gelukkig bent als je alle kansen benut die er zijn. Daarom wil ik vooral vrouwen graag helpen om meer zichtbaar te worden. Zodat ze de beste klanten krijgen en meer impact hebben.

Ik ben energiek en creatief, strategisch en een conceptdenker. Vrolijk en optimistisch. (Als je nog meer wilt weten, klik dan hier)

Ik ben toe aan een nieuwe impuls!

Cadeau voor jou: Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Vraag ze hier aan en je vindt ze in je mailbox.

Met enige regelmaat stuur ik je dan nog meer inspirerende (ja, echt...) tips en adviezen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This