Sprekerscoach

Word spreker, vergroot je impact, verhoog je omzet

Ben jij een ervaren ondernemer of een expert op je vakgebied? En sta je stil? Zou je meer impact willen hebben? Voelt het soms alsof jij het best bewaarde geheim bent?

Je hebt ervaring, expertise, een visie en een missie. Een boodschap die gehoord mag worden. Een uniek product of een heel waardevolle dienst.

Ik help je om een goed verhaal neer te zetten. Een verhaal waar jij voor durft te staan op het podium.

Spreker zijn helpt je om te worden gezien als de expert op jouw vakgebied. Om de beste klanten aan te trekken. Om te groeien, zowel persoonlijk als met je bedrijf. Een goede lezing levert je ook een nieuwe, betere basis voor je marketing en sales, waardoor je meer klanten trekt en klanten die beter bij je passen.

Jij kunt meer mensen beter helpen. En je kunt hogere prijzen vragen. (En nee, daar hoef je niet veel harder voor te werken).

Verder. Sneller

Misschien voel je al een tijdje dat je zichtbaarder wilt zijn. Of misschien wil je altijd al spreker worden, maar heb je geen tijd om een lezing te schrijven, of je weet niet goed hoe je het allemaal moet aanpakken en of je er wel tijd voor hebt. Als je met mij samenwerkt krijg je resultaten die je in je eentje moeilijk kunt behalen. Je komt verder. En je gaat ook sneller.

Wat gaan we doen?

We werken samen aan een goed verhaal dat je overal kunt vertellen. We leggen een nieuwe basis is voor je marketing, waardoor je een andere groep klanten aanspreekt en aantrekt.

Wat levert de samenwerking je concreet op?

  • je krijgt veel meer zelfvertrouwen
  • je kunt een lezing geven
  • je hebt een betere marketingstrategie
  • je trekt betere klanten aan.

We gaan drie maanden met elkaar aan de slag. Online en offline, individueel en in kleine groepjes.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb heel veel ervaring als journalist, ben een hoog opgeleide businesscoach en ik ben zelf spreker. Met mij krijg je ‘the best of more than both worlds‘. Ik geef je praktische tools en help je om met zelfvertrouwen een volgende stap te kunnen zetten. We schrijven samen een lezing, brengen je marketing op een hoger plan en zorgen voor een aanbod voor de beste klanten. Zo groei je naar een volgend niveau, het niveau waar je al een tijdje aan toe bent.

Ik heb dertig jaar gewerkt als journalist, eindredacteur en leidinggevende van redacties bij dagbladen. Na een carrièreswitch ben ik coach geworden. Ik ben opgeleid tot op Senior Practitioner niveau en volg nu het High Level Businesscoach Certificatieprogramma van Laura Babeliowsky.

Ik geloof erin dat je gelukkig bent als je alle kansen benut die er zijn. Daarom wil ik vooral vrouwen graag helpen om meer zichtbaar te worden. Zodat ze de beste klanten krijgen en meer impact hebben.

Jij loopt je eigen pad, en ik loop naast je. Ik denk met je mee, zie je obstakels, ben je beste supporter en geef je een zetje als het nodig is. Ik ben energiek en creatief, strategisch en een conceptdenker. Vrolijk en optimistisch. (Als je nog meer wilt weten, klik dan hier)

Wil je NU ECHT laten zien wat je kunt betekenen?

Ben je er klaar mee om steeds maar in je eigen schaduw te staan? Snak je ernaar om een volgende stap te zetten? Neem vrijblijvend contact met me op! Boek een strategische call met mij via deze link. Dat levert je vast al wat inzichten op.

PS Dit programma is niet voor jou als je liever niet groeit en er moeite mee hebt om meer geld te gaan verdienen. Als je in je hart toch niet zo ambitieus bent, en het liefst alles houdt zoals het is.

Ik wil groeien

Cadeau voor jou: Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Vraag ze hier aan en je vindt ze in je mailbox.

Met enige regelmaat stuur ik je dan nog meer inspirerende (ja, echt...) tips en adviezen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This