Ontregelaar

BCBK: Betere Content, Betere Klanten

Een coachingsprogramma voor ervaren ondernemers die de beste klanten willen krijgen. Voor coaches, trainers en adviseurs die veel te bieden hebben en weten dat ze met betere content nog betere klanten zullen krijgen.

Je hebt ervaring, expertise, een visie en een missie. Een boodschap die gehoord mag worden. Je weet hoe waardevol je kunt zijn. Maar je hebt te weinig klanten, of niet de beste klanten. Omdat je te weinig mensen bereikt.

Ik help je om van je best bewaarde geheim een overtuigend verhaal te maken.

Zodat je wordt gezien als de expert op jouw vakgebied. Je spreekt op bijeenkomsten, je geeft presentaties – en durft die te geven – voor netwerkclubs en vakgenoten. Je hebt een verhaal dat staat. En jij staat vol zelfvertrouwen op het podium. De pers weet je te vinden. Er staat een duidelijk artikel op je site over wat jij doet en bereikt. Je hebt een mooie brochure en een podcastinterview op je website.

Jezelf geruststellen helpt niet meer

Misschien heb je jezelf tot nu toe steeds gerustgesteld. Dat het niet zo erg is. Dat het zo ook best goed gaat. Dat succesvol zijn ook niet alles is. Dat het wel goed komt. Maar ergens van binnen voel je die frustratie. Je kan zoveel meer betekenen.

Als je wilt groeien, als je succesvoller wilt zijn, als je al je kwaliteiten en talenten ten volle wilt benutten, en alle kansen wilt pakken die er zijn, dan moet je het anders doen.

Your playing small doesn’t serve the world.

Echt niet.

Als je goede content hebt waarmee je zichtbaarder bent en durft te zijn, dan trek je meer en betere klanten. Dan kun je veel meer mensen helpen. Dan kun je hogere prijzen vragen. (En nee, daar hoef je niet veel harder voor te werken).

En ik hoor je nu denken dat je wel zichtbaarder wilt worden MAAR

 • Je wilt dat wel op jouw manier doen.
 • Je wilt er niet eindeloos veel tijd mee kwijt zijn.
 • Je weet niet goed hoe je het moet aanpakken.
 • Je vindt het best lastig om te schrijven en te spreken.

Ik help je om jezelf te laten zien zoals je bent. Op een manier die helemaal bij jou past.

Verder. Sneller

Als je met mij samenwerkt krijg je resultaten die je in je eentje moeilijk kunt behalen. Je komt verder. En je gaat ook sneller. Het programma vraagt ook wel wat van je: een investering en de bereidheid om nieuwe stappen te zetten. Het is geschikt voor vrouwen die ambitieus zijn en grotere dromen hebben. Maar wat kost het je als je het niet doet, als alles blijft zoals het is?

Resultaten

In het programma zorgen we ervoor dat jij zichtbaarder wordt op een manier die goed voelt voor jou. Het resultaat is dat je:

 • veel meer zelfvertrouwen hebt
 • beter ziet en weet en voelt wat je eigen waarde is
 • betere klanten aantrekt
 • je expertstatus claimt
 • meer geld verdient
 • veel meer voldoening krijgt
 • meer energie hebt

De duur en investering zijn afhankelijk van jouw wensen, dromen en plannen. Ik coach je individueel en in kleine groepjes, offline en online.

Afhankelijk van het soort bedrijf en je eigen behoefte werken we bijvoorbeeld aan een presentatie  – variërend van 2 tot 45 minuten. Je schrijft een e-book, of eindelijk dat echte boek, een manifest of een artikel voor LinkedIn. We maken een podcast-interview dat je op je website kunt zetten. Je weet hoe je in de pers kunt komen. Je krijgt handige schrijftips en goede formats zodat het schrijven je minder tijd kost.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Met mij krijg je ‘the best of both worlds’: enorm veel schrijfervaring, een actiegerichte, empathische coach en een ideeën laboratorium bovendien. Praktische tools en mindset coaching. Ik heb dertig jaar gewerkt als journalist, eindredacteur en leidinggevende van redacties bij dagbladen. Na een carrièreswitch ben ik coach geworden. Ik ben opgeleid tot op Senior Practitioner niveau en volg nu het High Level Businesscoach Certificatieprogramma van Laura Babeliowsky.

Ik geloof erin dat je gelukkig wordt als je alle kansen benut die er zijn. Daarom wil ik vooral vrouwen graag helpen om meer zichtbaar te worden. Zodat ze de beste klanten krijgen en meer impact hebben.

Jij loopt je eigen pad, en ik loop naast je. Ik denk met je mee, zie je obstakels, ben je beste supporter en geef je een zetje als het nodig is. Ik ben energiek en creatief, strategisch en een conceptdenker. Vrolijk en optimistisch. (Als je nog meer wilt weten, klik dan hier)

Wil jij betere content en daardoor de beste klanten? Wil je NU ECHT laten zien wat je kunt betekenen? Ben je er klaar mee om steeds maar in je eigen schaduw te staan? Neem vrijblijvend contact met me op!

Samen maken we een verhaal dat staat

Wil je met enige regelmaat waardevolle tips en adviezen over het schrijven van een goede lezing? Schrijf je in, dan stuur ik je meteen mijn Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This