Je hebt het gevoel dat je jezelf steeds voorbij loopt omdat er altijd wel iets of iemand je aandacht vraagt. Je zou willen dat er meer uren zaten in een dag omdat je werk en/of je gezin al je tijd opslokken. Je voelt je moe, futloos. Je zou echt meer tijd voor jezelf willen hebben. Voor een boek, de film, je vriendinnen. Of gewoon, om eens helemaal niets te hoeven. Omdat je weet dat je daar energie van krijgt, rustiger van wordt, en vrolijker.

Ik help mensen die 24/7 voor anderen klaarstaan om de tijd te vinden om eindelijk weer eens een boek te lezen

Je hebt het al eens geprobeerd
Waarschijnlijk heb je het al eens geprobeerd, en lukte het niet. Misschien geloof je niet dat het in jouw drukke leven mogelijk is. Je hebt vast al veel rijtjes met tips gelezen, die toch niet werkten.
Veranderen is altijd moeilijk, anders hadden we het allang gedaan.
Vertel mij wat.

Veranderen begint in je hoofd
Ik geloof dat veranderen begint in je hoofd. Bij duidelijkheid en nieuwe inzichten. En dat het alleen anders wordt als je weet wat je wilt en vervolgens ook echt in actie komt. En dat het dan leuk wordt, omdat het je zoveel oplevert.
Het vraagt wel om een keuze. Want als je niet doet, dan blijft alles zoals het is – dat is trouwens ook een keuze.

Drie stappen
Als je meer tijd wilt voor jezelf, omdat je weet dat je daar gelukkiger van wordt, dan heb ik een kort online programma voor je. Gratis en vrijblijvend, inspirerend en niet ingewikkeld.

In drie stappen van altijd bezig naar tijd voor een boek.

Stap 1. Weten wat jij wilt
Stap 2. Ruimte in je hoofd
Stap 3. Meer tijd voor jezelf

Nieuwsgierig? Zin om eindelijk weer eens een boek te lezen of om iets anders te doen waar je energie van krijgt of relaxter van wordt?

Het begin is heel eenvoudig. Mail mij – info@janetvandijk.nl en je krijgt de drie stappen!