spreker

De Grote Ontregelshow

Zoek je een serieuze en tegelijkertijd vrolijke lezing? Een niet alledaagse lezing op maat die het publiek energie geeft en tot nadenken stemt? Wil je een keer niet binnen de lijntjes kleuren maar ontregelen, omdat jij ook gelooft dat anders kijken, anders denken, anders doen ergens toe leidt?

Voor wie?

De Grote Ontregelshow is geschikt voor bedrijven, (netwerk)organisaties, evenementen en congressen. De theaterlezing wordt afgestemd op de wensen, behoeften en de doelgroep van de klant.

Maar eh…wat is ontregelen?

Ontregelen is omdenken of beter: Omdenken Plus. Want het is niet alleen anders kijken en anders denken maar ook ANDERS DOEN. Omdat een heel kleine verandering al een grote impact kan hebben. Wat gebeurt er als je het eens anders doet als je ruzie hebt met je partner? Of als je je ergert aan je collega of aan je baas? Wat gebeurt er als je WEL je dromen durft waar te maken of doet wat je eigenlijk al zo lang wilt doen?

De Grote Ontregelshow neemt je mee in de wonderbaarlijke wereld van het ontregelen. Ontdek hoe anders kijken, anders denken en anders doen jou en je omgeving, je team, je organisatie, je bedrijf kan veranderen. Ontregelen is niet eng of ingewikkeld. Het geeft je energie. Omdat je verder komt.

‘Maar jee ik kreeg een cadeau en fietste naar huis met grote zin in ontregelen’

Grenzen

In De Grote Ontregelshow zoek ik mijn eigen grenzen op en zet ik het publiek op het andere been. De Grote Ontregelshow is anders.

Doe het eens anders en kijk wat er dan gebeurt!

 

‘Wat een fijne, lieve, leerzame en ontroerende show’

Je kunt mij boeken voor events, netwerkbijeenkomsten, congressen en (lunch)lezingen.

Bel me voor een afspraak: 06-46602737

Of mail: info@janetvandijk.nl

JA, IK WIL MEER WETEN OVER JOUW LEZING!

Geen doorsnee lezing

De Grote Ontregelshow is geen doorsnee lezing. Geen keurige lezing met een keurige mevrouw achter een keurig spreekgestoelte. Deze lezing is vrolijk en bloedserieus. Het is cabaret en coaching. De Grote Ontregelshow boeit en vrolijkt je op. Stemt tot nadenken. Brengt je nieuwe inzichten. Geeft je praktische tips.

Maar kan je ook behoorlijk ontregelen.

 

Cadeau voor jou: Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Vraag ze hier aan en je vindt ze in je mailbox.

Met enige regelmaat stuur ik je dan nog meer inspirerende (ja, echt...) tips en adviezen.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This