Spreker

De Grote Ontregelshow

Zoek je een serieuze en tegelijkertijd vrolijke lezing? Een niet alledaagse lezing die het publiek energie geeft en tot nadenken stemt? Wil je een keer niet binnen de lijntjes kleuren maar ontregelen, omdat jij ook gelooft dat anders kijken, anders denken, anders doen ergens toe leidt?

De Grote Ontregelshow is geschikt voor bedrijven, (netwerk)organisaties, evenementen en congressen. Ik maak de lezing op maat, afgestemd op de wensen, behoeften en de doelgroep van de klant.

Anders kijken, anders denken en anders doen kan een impact hebben op je medewerkers, op je organisatie, op je team, op de bezoekers. Ontregelen is niet eng of ingewikkeld, het geeft je juist energie omdat je groeit.

Het publiek gaat in een goede stemming, opgetogen, gemotiveerd en met tal van eyeopeners naar huis.

‘Maar jee ik kreeg een cadeau en fietste naar huis met grote zin in ontregelen’

Ik geloof in ontregelen

Ik geloof in ontregelen. Ik geloof dat het je wat oplevert als je anders kijkt, anders denkt, anders doet. Als je ontdekt welke gedachten je soms tegenhouden om te doen wat je echt wilt. Als je weet wat je moet doen om jezelf toestemming te geven om gelukkiger te zijn. Ik geloof dat ontregelen iets verandert. In jezelf, in je relatie met anderen, in je team, in je bedrijf. In je leven.

 

‘Wat een fijne, lieve, leerzame en ontroerende show’

Grenzen

In De Grote Ontregelshow zoek ik mijn eigen grenzen op en zet ik het publiek op het andere been. De Grote Ontregelshow is anders.

Doe het eens anders en kijk wat er dan gebeurt!

Je kunt mij inhuren als spreker voor een congres, event of voor een (lunch)lezing voor je bedrijf, organisatie of club. Bel: 06-46602737. Of mail:

info@janetvandijk.nl

JA, IK WIL MEER WETEN OVER JOUW LEZING!

Geen doorsnee lezing

De Grote Ontregelshow is geen doorsnee lezing. Geen keurige lezing met een keurige mevrouw achter een keurig spreekgestoelte. Deze lezing is vrolijk en bloedserieus. Het is cabaret en coaching. De Grote Ontregelshow boeit en vrolijkt je op. Stemt tot nadenken. Brengt je nieuwe inzichten. Geeft je praktische tips.

Maar kan je ook behoorlijk ontregelen.

 

Wil je met enige regelmaat waardevolle tips en adviezen over het schrijven van een goede lezing? Schrijf je in, dan stuur ik je meteen mijn Vijf Gouden Tips voor een Sprankelende Lezing!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This