Mijn verhaal is zo ongestructureerd. Het is wel een verhaal, maar het is niet mijn verhaal. Ik mis de flow in mijn lezing.Ik weet niet wat ik met de overgangen aan moet. Ik heb wel 55 kantjes en ik weet niet wat ik moet kiezen.

Een lezing schrijven is niet een fluitje van een cent. Althans, voor de meeste mensen niet. Misschien herken je je in een of meer van de ‘hobbels’ die mensen me vertellen als ik vraag welke hobbels ze tegenkomen.

Dan heb je vast wat aan de Vijf Gouden Tips die ik heb gemaakt om je te helpen bij het schrijven van Jouw Lezing. Van een ongestructureerd en te lang verhaal naar een sprankelende lezing die het publiek raakt.

Meld je hier aan, dan stuur ik ze met plezier naar je toe. https://mailchi.mp/b9bf6c7d55bf/vijf-gouden-tips

Pin It on Pinterest

Shares
Share This